Költöztetési szolgáltatásaink

Diszpécser +36 70 675-65-85

Széleskörű költöztetési szolgáltatásokkal állunk költözni kívánó ügyfeleink részére.

Ráadásul mindezt kedvező árakon.
Kell ennél több?
Hívjon minket bátran, mi készen állunk!

■ 100% árgarancia ■ 15 perces számlázás ■ költöztetés olcsón ■ költöztetéscégeknek olcsón ■ lakásköltöztetés ■ kézi rakodás ■ ingyenes felmérés Budapesten ■ bútorszállítás ■ tehertaxi ■ fuvarozás ■ bútorszerelés ■ lomtalanítás ■ raktározás

15 perces számlázás

A magyarországi költöztetők között, egyedülállóként vezettük be a 15 perces számlázást. Ez azt jelenti, sok más költöztető céggel ellentétben, hogy nem kell Önnek újabb egész órát kifizetnie, minden megkezdett óra után. Így Ön valóban annyit fizet, amennyit mi dolgozunk.

A 15 perces számlázás az első munkaóra után indul!

Költöztetés olcsón

Amennyiben Önnek költöztető cégre van szüksége, a legjobb helyen jár, ne keressen tovább! Költöztető vállalkozásunk árgaranciával vállalja lakása, családi háza ingóságainak kölzöztetését Budapesten és környékén verhetetlen áron. Sőt országosan is.Teherautóink méreteit honlapunk alján találja, mellyek nagysága 1-2 szobás lakás egyszerre történőköltöztetését teszi lehetővé.

Nagyobb lakások esetén alacsony díjainknak köszönhetően, kedvező árral költözhet több forduló esetén is. Sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársakkal állunk rendelkezésére, így biztos lehet abban, hogy velünk gyorsan, olcsón költözhet rejtett költségek nélkül!

Költöztetés cégeknek olcsón

Költöztető szolgáltatásunkat nem csak magánszemélyeknek ajánljuk. Költöznie kell irodájának, akár házon belül? Mi levesszük a költözés terhét cége válláról. Vállaljuk cégek irodák költöztetését az Önök igényeihez alkalmazkodva, akár munkaidő után is. Nagyobb költözések esetén kérjük, vegye igénybe ingyenes felmérésünket Budapesten.

Kézi rakodás, épületen belüli bútormozgatás

Házon belül költözik vagy nincs segítsége a bútorok mozgatásához, esetleg nagyobb szállítmánya érkezett a lepakolásnál kellene segítség? Ilyen és ehhez hasonló feladatokat is nyugodtan ránk bízhat.

Ingyenes felmérés Budapesten

Budapesten az ingyenes felmérés része az olcsó költöztetés szolgáltatásunknak. Amennyiben bizonytalan a költözésre szánt idő hosszának megállapításában, vagy bútorai mozgatása problémás, készséggel látogatunk el az otthonába, irodájába, raktárába.

Bútorszállítás

Megvette álmai szekrénysorát? Elborítják a lapraszerelt bútorok dobozai? Végre kényelmesen alhatna új kényelmi matracán, csak kissé túlméretes a szállítmány? Nem gond, ha hívja az olcsokoltoztetes1.hu csapatát. Gyorsan és pontosan elszállítjuk a megadott címre, igény szerint akár össze is szereljük.

Tehertaxi

Előfordult már Önnel, hogy vásárolt valami méretes dolgot, amit nem tudott betuszkolni az autójába? Volt már olyan, hogy a megvásárolt hűtőszekrényt azonnal használta volna, de az áruház csak pár nappal később akarta kiszállítani? Lakásfelújjítást tervez és éppen meglátta álmai fürdőkádját? Olcsó tehertaxi szolgáltatásunkkal akár pár órán belül ott tufunk lenni a címen.

Diszpécser-szolgálatunk készséggel minden rendelkezésére a hét minden napján 7-20 óra között

Diszpécser +36 70 675-65-85

Email – Árajánlat kérés: info@olcsokoltoztetes1.hu

Fuvarozás

Fuvarozás szolgáltatásunkkal levesszük a terhet vállalkozása válláról. Vállaljuk különböző árúk terítését, mozgatását, szállítását rendszeresen vagy akár eseti megbízás alapján is. Cégünk gépjárműparkja a legújabb GPS technológiával van felszerelve, így bárhová, pontosan el tudjuk juttatni az Ön szállítmányát.

Bútorszerelés

Amennyiben azt megrendelőnk igényli, költöztetés előtt bútorait szétszereljük. Így a nagyméretű, nehezen mozgatható bútorok kiférnek az ajtón, illetve könnyebben mozdíthatóak a lépcsőfordulókban. Természetesen igény szerint ezeket a bútorokat, a költözés után össze is szereljük.

Lomtalanítás

Előfordul, hogy megunt, feleslegessé vált holmijától ,lomjaitól megszabadulna, erre a költözés is lehet egy jó alkalom. Nincs ideje kivárni az évenkénti lomtalanítást? Eladná lakását, de a hozzá tartozó pince tele van felesleges dolgokkal? Nincs megfelelő fizikuma a nagy terhek mozgatásához? Vagy csak egyszerűen utál pakolni? Mi levesszük a lomtalanítással járó terheket az Ön válláról, költöztetéssel egybekötve még olcsóbb! Vállaljuk bútorok, ruhák, könyvek, háztartási gépek, zsákos sitt lomtalanítását is, amit hivatalos lerakóhelyre szállítunk!

Lomtalanításról bővebben itt…

Biztosítás

Cégünk rendelkezik fuvarozói árukár felelősségbiztosítással a KÖBE biztosító társaságnál. Ez Önnek egy plusz garanciát jelent a szállítás során, amire még szerencsére nem volt szükségünk.Garanciavállalásunk feltétele, hogy a költöztetés megkezdése előtt brigádvezetőnk Önnel közösen átnézi a szállítandó bútorok, háztartási gépek, egyéb nagyobb értékű dolgok állapotát, a költözés végén pedig az autó rakterét. Valamint kérjük még a “Hasznos Tanácsok” menüpont alatt olvashatóak betartását is.Természetesen a mi hibánkból eredő, fizikai behatás által létrejött, szemmel látható friss sérülésekre garanciát vállalunk. Felelősséget csak a költöztetés alatt tudunk vállalni, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Csomagoló anyagok

Költöztető dobozokat, egyéb speciális csomagoló anyagokat kedvezményesen bíztosítunk a költözéshez. Autóinkon mindig van zsugorfólia, buborék fólia a törékeny, kényes tárgyak védelmére.

Raktározás

Ha valamilyen oknál fogva nem tud beköltözni új otthonába vagy nagyobb felújjítást tervez, de nincs hol tárolnia ingóságait, ebben is tudunk segíteni. Partner cégünk raktártelepén száraz, fűtött helységekkel állnak rendelkezésére, bármilyen tárolással kapcsolatos gondját olcsón megoldják. További információkért hívja diszpécserünket!

Amikor felhívja diszpécserünket, a következő kérdésekre számíthat:

  • Honnan – hová költözik?
  • Társasházból költözik vagy családi házból?
  • Ha emeletes házból, van e lift?
  • A liftbe beférnek -e a bútorok, dobozok?
  • Hányadik emeletről és hányadik emeletre költözik?
  • Milyen lehetőség van a parkolásra? Mennyire tudunk közel menni a kapuhoz?
  • Mekkora mennyiségű bútort ,dobozt és zsákot kell költöztetni.
  • Van e túl méretes, túlsúlyos bútor, esetleg pianinó vagy ipari varrógép.

A megrendelés leadás folytán esetlegesen hiányosan közölt információk vagy a költözés folyamán fellépő egyéb rajtunk kívül álló okok által történő csúszások miatt, felelősséget nem tudunk vállalni. Diszpécserünk folyamatos kapcsolatban van a sofőrökkel, így ha ilyen eset adódik, mindig időben tájékoztatja kedves ügyfeleinket, senkit nem hagyunk magára!

Széleskörű szolgáltatásainkkal megfelelő hátteret tudunk biztosítani, a gördülékeny, gondtalan, kényelmes szállitáshoz, költöztetéshez!

Legolcsóbb ár! Negyedórás számlázással: 2.150 Ft / 15 perc

Diszpécser-szolgálatunk készséggel minden rendelkezésére a hét minden napján 7-20 óra között

Diszpécser +36 70 675-65-85

Email – Árajánlat kérés: info@olcsokoltoztetes1.hu

Scroll to Top